19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Σάββας Μάτσας : Είναι λυπηρό να σύρονται άνθρωποι στα Δικαστήρια με τέτοια μαρτυρία

O δικηγόρος Σάββας Μάτσας , συνήγορος υπεράσπισης της εταιρείας ΕΤΝΑ και του Διευθυντή της Χρίστου Ιωάννου στην υπόθεση πινακίδων, σε δηλώσεις μετά την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου και σχολιάζοντας την απόφαση, ανέφερε πως το Κακουργιοδικείο Πάφου σε μια μακροσκελή και τεκμηριωμένη απόφαση του, αποτύπωσε την πραγματικότητα σε αυτή την πολύκροτη υπόθεση και αποδείχθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα κίνητρα αυτών των οποίων προώθησαν αυτήν την υπόθεση δεν ήταν ούτε γνήσια, ούτε πραγματικά αλλά εκδικητικά.

Ο κ. Μάτσας σημείωσε, πως είναι λυπηρό να σύρονται άνθρωποι στα Δικαστήρια με τέτοια μαρτυρία με αποτέλεσμα να επηρεάζεται, όπως είπε, η επαγγελματική τους δραστηριότητα, η κοινωνική τους υπόληψη, η οικογενειακή τους συνοχή και γαλήνη και να υφίστανται ταλαιπωρία και έξοδα τόσο αβασάνιστα.

Εκτίμησε δε, πως θα έπρεπε αυτοί οι οποίοι αποφάσισαν να αναφέρουν τα όσα ανέφεραν στις καταθέσεις τους στην Αστυνομία, να προβληματιστούν απ’ αυτή την απόφαση και τουλάχιστον να μην οδηγήσουν άλλη φορά ανθρώπους χωρίς να υπάρχει πραγματική μαρτυρία ή έστω μια μαρτυρία η οποία να είναι στοιχειωδώς αξιόπιστη στα δικαστήρια και να υφίστανται άνθρωποι τις συνέπειες που ανέφερε προηγουμένως.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ