21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πώς παγιδεύουν οι παιδεραστές παιδιά μέσω Facebook; [ένα viral βίντεο που πρέπει να δεις]

Αυτό που ακολουθεί θα μπορούσε να είναι η πιο κακόγουστη φάρσα, ωστόσο είναι μία συγκλονιστική πραγματικότητα.


Ρεπορτάζ από city.sigmalive.com

Έστω και αν οι εποχές που διανύουμε περιστρέφονται γύρω από τα social media τόσο για τους ενήλικες όσο και για τους ανήλικους, είναι εμφανής η άγνοια που επικρατεί σχετικά με τις πρακτικές επιτήδειων οι οποίοι έχουν σκοπό να μας ξεγελάσουν και να κερδίσουν κάτι από εμάς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα απάτης που εντοπίζουμε στο διαδίκτυο, αφορά τα κυκλώματα παιδεραστίας όπου ανυποψίαστοι ανήλικοι χρήστες πέφτουν θύματα αρρωστημένων μυαλών οι οποίοι όταν καταφέρουν να παγιδεύσουν το θύμα τους, ασελγούν πάνω του με κάθε πιθανό τρόπο.

Στην Κύπρο τα κρούσματα βιασμών, σεξουαλικής παρενόχλησης και ασέλγειας εναντίον ανήλικων μέσω του διαδικτύου, μπορεί να μην λαμβάνει ακόμη μεγάλες διαστάσεις (παρόλα αυτά υφίσταται), εντούτοις στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες στο εξωτερικό το πρόβλημα που εντοπίζεται είναι αρκετά μεγάλο.

Αυτή ίσως ήταν και η αφορμή που πρόσφατα οι χρήστες των social media ξαναθυμήθηκαν ένα παλιό βίντεο – φάρσα του παρουσιαστή Coby Persin, στο οποίο περιγράφεται ο μεγαλύτερος εφιάλτης κάθε γονιού, αλλά και το πόσο απλά δρουν τελικά οι παιδεραστές σε όλο τον κόσμο.

Το συγκεκριμένο βίντεο με το οποίο ο παρουσιαστής παγιδεύει τρία ανήλικα κορίτσια -με διαφορετικό κάθε φορά τρόπο- με τους γονείς να συμμετέχουν σε αυτό το άβολο, ωστόσο ομολογουμένως σοκαριστικό για το αποτέλεσμα του πείραμα, τις τελευταίες μέρες έχει viral εκ νέου στο ελληνικό Facebook.

Ίσως σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν γονείς και κοινή γνώμη, για το πόσο εύκολα, μέσα από το Facebook, ένα νεαρό παιδί -είτε αγόρι είτε κορίτσι- μπορεί να παρασυρθεί σε μία τρομακτική εμπειρία με ακόμη εφιαλτικότερη κατάληξη.

Πηγή: CITY

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ