20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 20χρονος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Πρόσωπο ηλικίας 20 χρόνων το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησής του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω  στις 5.30 χθες το απόγευμα, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην Κισσόνεργα, αυτοκίνητο που οδηγείτο από νεαρό πρόσωπο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 20χρονο κάτοικο Πάφου. Στο κάθισμα του συνοδηγού εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε 27 γραμμάρια κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας. Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη σκηνή κλήθηκαν και μετέβησαν μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) τα οποία παρέλαβαν τα ανευρεθέντα καθώς και τον 20χρονο για τα περαιτέρω. Διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Ο 20χρονος επανασυνελήφθη, βάσει δικαστικού εντάλματος, και τέθηκε υπό κράτηση. Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ