18.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

Πότε υποχωρεί το κύμα κακοκαιρίας από την Κύπρο

Ψυχρή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή, ενώ θερµότερη αέρια µάζα αναµένεται από αύριο.

Το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στους µείον 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και παροδική χιονόπτωση, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα επίπεδα της Παρασκευής.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα o καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ