16.9 C
Paphos
Tuesday, May 14, 2024

Πως σχολιάζει ο Δήμαρχος Πάφου στο PafosPress.com την ανακοίνωση της ΕΔΕΚ;

Τη δική του οπτική σε σχέση με την ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, κυρίως στο θέμα που αφορά την Λεωφόρο Ελλάδος κατέθεσε με σχόλιο του στο δημοσίευμα του PafosPress.com ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος.

Για κάποιους είναι εύκολο σημειώνει να κάνουν μικροπολιτική και να ακολουθούν σκοπιμότητες χωρίς να βλέπουν το γενικό καλό. Αν δεν προχωρήσει το έργο υπογραμμίζει όχι μόνο θα χαθούν τα €7εκ. αλλά ο δρόμος θα γίνει ίσως το 2025.

Αναλυτικά το σχόλιο του Δημάρχου Πάφου είχε ως εξής:

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Επί της ουσίας τίποτε. Αν θέλετε να πούμε ένα μεγάλο οχι στην νησίδα είναι πολύ εύκολο το κονδύλι όμως των 7 εκατομμυρίων εκτιμώ ότι θα χαθεί και ο δρόμος ίσως γίνει μετά το 2025. Χρειάζεται να είμαστε πιο προσεκτικοί στους χειρισμούς μας.

Κάποιοι για να ικανοποιήσουν ψηφοφόρους και μικροπολιτικές σκοπιμότητες τρέχουν να ταυτιστούν με μια μικρή μερίδα και δεν βλέπουν το καλό που θα έχει η επαρχία. Από την Λεωφ. Ελλάδος έχουμε 20 χιλιάδες διελεύσεις την ημέρα αν αυτό λέει κάτι σε κάποιους.”

Πάντως σίγουρα εντός της ημέρας ο κ. Φαίδωνος, κατά την πρακτική που συνήθως ακολουθεί να μην αφήνει ανακοινώσεις που τον αφορούν προσωπικά αναπάντητες, θα τοποθετηθεί συνολικά επί της ανακοίνωσης της ΕΔΕΚ Πάφου και της Δημοτικής της ομάδας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ