23.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Πως θα εξελιχθεί ο καιρός το απόγευμα;

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια,  μέχρι ισχυροί 4  με 5 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.


 

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα τραπούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί,  ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 20  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί,  ασθενείς μέχρι 3  μποφόρ,  για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  και τοπικά μέτριοι 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40  βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 34  στα δυτικά,  γύρω στους 35  στα υπόλοιπα παράλια και στους 30  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη,  την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα μέχρι και την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ