21.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

Πως απαντά ο Δήμαρχος Πάφου στο ΑΚΕΛ Πάφου;

«Ας νουθετήσει η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου τον εαυτό της και ας πάρει εκείνα τα μέτρα που θα τερματίσουν την κουλτούρα της διαφθοράς και της συγκάλυψης», απαντά με γραπτή ανακοίνωσή του στην ΕΕ ΑΚΕΛ Πάφου, ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος σε σχέση με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους καταδικασθέντες τέως και πρώην δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.


Ο κ. Φαίδωνος αναφέρει πως θα ανέμενε κάποιος ότι ένα πολιτικό κόμμα δεν θα θυσίαζε το δημόσιο συμφέρον στον βωμό των μικροκομματικών συμφερόντων και δεν θα συντηρούσε την κουλτούρα της διαφθοράς και της συγκάλυψης.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να καταγραφεί στην πολιτική ιστορία του τόπου η αντίδραση της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Πάφου στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου για τερματισμό της απόδοσης τιμών σε αυτούς που καταχράστηκαν το δημόσιο καθήκον τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε ό,τι αφορά «τις νομικίστικες προσεγγίσεις που περιέχονται» στην ανακοίνωση της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Πάφου, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως θα σύστηνε την αναζήτηση εγκυρότερων νομικών συμβούλων.

Σε ό,τι αφορά «τις ύβρεις» προς το πρόσωπο του, ο Δήμαρχος Πάφου  αναφέρει ότι «λαϊκιστής και κανίβαλος είναι εκείνος που θέτει πάνω από όλα το μικροκομματικό του συμφέρον και επιμένει να ζημιώνει τον τόπο».

Τέλος, αναφέρει ότι «είναι λυπηρό» που η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου «επιχειρεί να χειραγωγήσει την δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ κατά τρόπο προσβλητικό προς αυτή».

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ