14.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΠΑΦΟΣ: Πτώσεις δέντρων και αποκοπή καλωδίων λόγω σφοδρής κακοκαιρίας

Αντίξοες καιρικές συνθήκες επικρατούν στην επαρχία Πάφου με παρατεταμένη βροχόπτωση, θαλασσοταραχή και σφοδρούς ανέμους, πτώσεις δέντρων και αποκοπή καλωδίων ηλεκτρισμού .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το  σοβαρότερο πρόβλημα φαίνεται να δημιουργήθηκε  στον δρόμο Αχέλειας- Αγίας Βαρβάρας όπου τμήμα του δρόμου παρέμεινε  κλειστό για τρεις περίπου ώρες.

Σε κάποιες περιοχές λόγο των ισχυρών ανέμων αποκόπηκαν δέντρα τα οποία έπεσαν στο οδόστρωμα αποκόπτοντας για κάποιες ώρες την κυκλοφορία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην Πάφο είναι κλειστός ο δρόμος Αγίας Βαρβάρας – Τιμής, λόγω πτώσης δέντρων και ο δρόμος στην είσοδο της κοινότητας Κανναβιού λόγω πτώσης δέντρων και καλωδίων ηλεκτρισμού. Πτώση δέντρων σημειώθηκε και στους δρόμους Αχέλειας – Τίμης και Αγίας Βαρβάρας – Τίμης όπου καταβάλλονται προσπάθειες από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας για μετακίνηση τους.

Στο μεταξύ στους δρόμους Πέγειας – Κάθηκα και Παναγιάς – Στατού επικρατεί πυκνή ομίχλη που επηρεάζει την ορατότητα για τους οδηγούς.

Επίσης κατολισθήσεις βράχων σημειώθηκαν στον δρόμο Αγίου Νικολάου – Μαντριών.

Σε όλες τις περιπτώσεις μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας με την χρήση και εκσκαφέα απομάκρυναν τους κορμούς από το οδόστρωμα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ