23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Πρωτοχρονιά στα Μπάνια…!

"Υποσχόμαστε ένα υπέροχο πρωινό...!", τόνισε ο πρόεδρος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι Χειμερινοί Κολυμβητές, ενόψει της καθιερωμένης εκδήλωσης για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου την πρωτοχρονιά στις 09.00 το πρωί, στα αγαπημένα Δημοτικά Μπάνια.
Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών της Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε χαρακτηριστικά: “Θέλουμε από τώρα να καλέσουμε τόσο τα μέλη μας όσο και όλο τον κόσμο της Πάφου, να έρθουν μαζικά στην εκδήλωση μας την πρωτοχρονιά στα Δημοτικά Μπάνια και δεν θα το μετανοιώσουν .
Υποσχόμαστε, ένα υπέροχο πρωινό με πλούσια εδέσματα στη σχάρα, άφθονο ποτό, μουσική με τον ασυναγώνιστο DJ ARMOS και χορό πλάι στη μαγευτική Παφίτικη θάλασσα. Μετά το πρωινό μας κολύμπι, για να μπει με το δεξί ο νέος χρόνος και το κόψιμο της βασιλόπιτας , αν το επιτρέψει ο καιρός θα έχουμε και κάποιες…εκπλήξεις που μόνο οι Χειμερινοί Κολυμβητές ξέρουν να προσφέρουν!”
Επίσης στις 4 Ιανουαρίου 2020 στις 20.00 στο ξενοδοχείο Ανέμη οι Χειμερινοί Κολυμβητές της Πάφου, θα πραγματοποιήσουν την χοροεσπερίδα τους. Είσοδος με πλούσιο μπουφέ και ποτό 25 ευρώ. Κρατήσεις: Ανθή 99 683584 και Γιαννούλα 99 540957
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ