18.9 C
Paphos
Saturday, May 11, 2024

Πρωτοτυπούν οι Χειμερινοί Κολυμβητές Πάφου! ΔΩΡΕΑΝ ψαρόσουπα σε όλο τον κόσμο τη Δευτέρα του Κατακλυσμού, στα Δημοτικά Μπάνια !

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, πάντοτε βρίσκουν τρόπους να εκπλήσσουν ευχάριστα τους φίλους τους με τις πρωτότυπες ιδέες τους.

Αυτή τη φορά σύμφωνα με τον πρόεδρο τους Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, τη Δευτέρα του κατακλυσμού, στις 9 το πρωί μέχρι τις 11.00 π.μ.μ στα Δημοτικά Μπάνια, θα προσφέρουν  στα μέλη τους και σε όλο τον κόσμο δωρεάν…ψαρόσπουπα!

Θέλουμε με αυτό τον τρόπο, να υποδεχθούμε επίσημα την καλοκαιρινή περίοδο και θέλω με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω θερμά τον Σωτήρη Χατζηαλεξάντρου, που ανέλαβε την ετοιμασία της σούπας, αφού είναι ο πλέον ειδικός, όπως επίσης τον υποδιευθυντή της Λιμενικής Αστυνομίας  Νίκο Πενταρά , τους Μάριο Τζούρο  Γιώργο Βρυώνη, Γιάννη Κωμοδρόμο, Γιώργο Χαραλάμπους και Αντρέα Ευριπίδου,για την πολύτιμη βοήθειά τους, όπως επίσης και τις εταιρείες  ΚΕΟ και Πρέστος, για τις χορηγίες τους, κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην εκδήλωση, θα προσφερθούν επίσης  δωρεάν Λουκουμάδες και…παγωμένη ζιβανία, ενώ παιδιά της μουσικής σχολής της Δήμητρας Αντωνίου, θα παρουσιάσουν καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ