18.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Προώθηση της Πάφου σε τουριστικές εκθέσεις στην Γερμανία και Μόσχα

Στην έκθεση Ι.Τ.Β  Βερολίνου συμμετέχουν από τις 8 Μαρτίου 2017 εκπρόσωποι του Φορέα Τουρισμού Πάφου και δεκάδες ξενοδόχοι της περιοχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.


Όπως είναι γνωστό η γερμανική αγορά για το 2016 παρουσίασε αύξηση κατά 10.5% και ανήλθε στις 124,000 ενώ για το 2017 οι κρατήσεις βρίσκονται σε ανοδική τροχιά.

Επιπρόσθετα στις 14 – 16 Μαρτίου 2017 οι τουριστικοί φορείς και αρκετοί ξενοδόχοι της Πάφου θα συμμετάσχουν στην έκθεση ΜΙΤΤ Μόσχας.  Η ρωσική αγορά τα τελευταία χρόνια αποδείχτηκε σωτήρια για τον τουρισμό της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα σκαρφαλώνοντας το έτος 2016, στους 780,000 επισκέπτες σημειώνοντας αύξηση περίπου 48% από την αντίστοιχη περσινή χρονιά, προσθέτει η ανακοίνωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Πάφος συμμετέχει και φέτος,όπως αναφέρεται,  στις εν λόγω εκθέσεις σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που διατίθενται από τον Κ.Ο.Τ και κατά την διάρκεια της διοργάνωσης τόσο οι μεμονωμένοι ξενοδόχοι όσο και οι εκπρόσωποι  της Ε.Τ.Α.Π θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, τον προβλεπόμενο προγραμματισμό για το καλοκαίρι 2017, την ροή κρατήσεων καθώς και τις τάσεις που επικρατούν ή προδιαγράφονται. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ