22.9 C
Paphos
Friday, May 3, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού και σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 5/7/2018, μεταξύ των ωρών 09:00 – 15:00,θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος του Παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, καθαρισμού στην ταχεία λωρίδα κυκλοφορίας, αυτή θα κλείνει τμηματικά στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με συνοδεία περιπολικού και κατάλληλη σηματοδότηση.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 10/7/2018, μεταξύ των ωρών 09:00 – 15:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Α6 Λεμεσού – Πάφου θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας, παρά τον ποταμό Έζουσας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας από Λεμεσό προς Πάφο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στον Παλαιό Δρόμο Λεμεσού – Πάφου μέσω της εξόδου Αγίας Βαρβάρας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω εργασίες μέσω της ιστοσελίδας «www.traffic4cyprus.org.cy» στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ