18.9 C
Paphos
Sunday, May 5, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλείνουν κεντρικοί δρόμοι σήμερα στην Πάφο

Κορυφώνονται σήμερα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δ. Πάφου  με την παρέλαση αρμάτων και ομάδων που θα πραγματοποιηθεί στην στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο αύριο στις 15:00 το απόγευμα και τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού  «Afro Queen», με τους BONEY M με τη συνοδεία της Σχολής Χορού Jake Αθανασιάδη,  των μαζορέτων και της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου.

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Αποκριάτικης Παρέλασης Αρμάτων και Ομάδων που θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο,η κυκλοφοριακή κίνηση από τη 01.00 μ.μ., μέχρι τις 06.00 μ.μ., δεν θα είναι δυνατή στους πιο κάτω δρόμους.

Όπως στην Λεωφόρο Ποσειδώνος (από το ύψος του Ξενοδοχείου “AMPHORA”), Ιάσωνος (από τη διασταύρωση Αγίου Αντωνίου).Διονύσου, Αρτέμιδος, Αλκμήνης (από τη διασταύρωση με την οδό Λήδας), Αποστόλου Παύλου (από τη διασταύρωση της οδού Λήδας) και από το ύψος του Δημοτικού Περιπτέρου προς καφετέρια «Λιμάνι».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν να προσεγγίζουν τους εν λόγω δρόμους και να χρησιμοποιούν άλλες κατευθύνσεις για τον προορισμό τους.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ