17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! Επικίνδυνοι δρόμοι σε Πάφο και Λεμεσό λόγω καιρικών συνθηκών

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί είναι οι δρόμοι στο Γεφύρι του Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, ο δρόμος Σαλαμιού – Γαλαταριάς και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Νατάς – Σαλαμιού.

Στην επαρχία Λεμεσού, λόγω χιονόπτωσης, οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ