21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή η χοιρινή λούντζα ανακαλείται από την αγορά (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου, στο πλαίσιο της διενέργειας των επίσημων ελέγχων τροφίμων στην αγορά, έχουν προβεί σε δειγματοληψία του πιο κάτω προϊόντος.

Το προϊόν, μετά από εργαστηριακές εξετάσεις στα διαπιστευμένα εργαστήρια του Γενικού Χημείου του Κράτους, έχει διαπιστωθεί ότι δεν συνάδει προς τις σχετικές απαιτήσεις για τους Πολυκυκλικούς Αρωματικούς Υδρογονάνθρακες που θέτει ο Κανονισμός (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 ως έχει τροποποιηθεί μέχρι σήμερα, για τον καθορισμό μέγιστων επιτρεπτών επιπέδων για ορισμένες ουσίες οι οποίες επιμολύνουν τα τρόφιμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Είδος: Χοιρινή Λούντζα
Εμπορική επωνυμία: Κατσικίδης
Ημερομηνία συσκευασίας:19/04/17
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: Ημ. λήξης 14/12/17
Συσκευασία: Πλαστική συσκευασία, αεροστεγώς κλειστή
Βάρος: Πωλείται με το βάρος (ποικίλει σε κάθε συσκευασία)
Χώρα Προέλευσης: Κύπρος

Οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την επιχείρηση τροφίμων που διακινεί το εν λόγω προϊόν στην κυπριακή αγορά, με οδηγίες για άμεση ανάκληση/απόσυρση όλης της ποσότητας της συγκεκριμένης παρτίδας.

Επειδή όμως, κάποια ποσότητα της εν λόγω παρτίδας τροφίμου ενδέχεται να βρίσκεται ήδη στην κατοχή των καταναλωτών, αυτοί προτρέπονται όπως αποφύγουν την κατανάλωσή του και το επιστρέψουν στους χώρους από όπου το αγόρασαν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ/ SIGMALIVE

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ