19.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ασυνείδητοι έριξαν δηλητήριο σε περιοχή της Πάφου – Δηλητηριάστηκαν σκυλιά

Σε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός βρέθηκαν αντιμέτωποι χθες το βράδυ συμπολίτες μας στην περιοχή της Αναρίτας όταν διαπίστωσαν ότι το σκυλί τους είχε δηλητηριαστεί.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή τους στο Facebook χθες το βράδυ, προτρέπουν τον κόσμο και ειδικά όσους έχουν σκυλιά στην περιοχή να είναι προσεκτικοί αφού όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, γέμισαν την περιοχή με δηλητήρια με στόχο τα σκυλιά, σε κατοικημένες περιοχές, στις αυλές των σπιτιών τους, σε περιοχές όπου παίζουν τα παιδιά τους.

Για όσους έχουν σκυλιά και γενικώς είναι φιλόζωοι, η ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αφού, το σκυλί της οικογένειας, ο φύλακας του σπιτιου τους όπως έγραψαν, τους κτυπούσε την πόρτα με όση δύναμη του είχε απομείνει για να τους προειδοποιήσει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το σκυλί, μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο και ευτυχώς τα κατάφερε!

Δεν είναι η πρώτη φορά όπως επισημαίνουν που συμβαίνει αυτό, αφού έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν.

Η Αναρίτα δεν είναι η μόνη περιοχή στην οποία κάποιοι, ανεγκέφαλοι, προβαίνουν σε αυτή την εγκληματική πράξη αφού και παλαιότερα στο PafosPress δεχθήκαμε καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά σε διαφορετικές περιοχές της Πάφου.

Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια να χαρακτηρίσει κάποιος αυτούς που προβαίνουν σε αυτές τις πράξεις και το ανεγκέφαλοι – ασυνείδητοι είναι πολύ λίγο.

Αν κάποιος γνωρίζει, είδε ή άκουσε κάτι ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

Είναι αδιανόητο πραγματικά πως μπορούν κάποιοι να προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις και να βάζουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Για κάποιους από εμάς τα σκυλιά μας είναι σαν παιδιά μας. Η επαφή για τον άνθρωπο με το δηλητήριο μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ο Ρέξ τα κατάφερε για δεύτερη φορά αφού είχε ξαναπεράσει στο παρελθόν την ίδια περιπέτεια.

Κάποια σκυλιά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν…

Σήμερα είναι τα σκυλιά μας… Αύριο;;;

Ας προβληματιστούμε και ας λάβουμε μέτρα… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

της Σταυρούλας Μιλτιάδου Ιγνατίου

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ