16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απίστευτες ουρές πολλών χιλιομέτρων προς Παναγιά και Πόλη Χρυσοχούς (pics-video)

Ιδιαίτερα προσεκτικοί καλούνται να είναι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν το δρόμο Πάφου Πόλεως Χρυσοχούς αλλά και Πάφου- Παναγιάς λόγω πυκνής τροχαίας κίνησης που παρατηρείται από το ύψος της Μεσόγης μέχρι τις πιο πάνω περιοχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com η Τροχαία Πάφου βρίσκεται επί ποδός για να ρυθμίσει την κυκλοφορία η οποία κυριολεκτικά είναι πρωτόγνωρη.

Αναγνώστες του PafosPress.com ου επικοινώνησαν μαζί μας και έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο στη σελίδα μας κάνουν λόγω για ουρές πολλών χιλιομέτρων αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν η συμφόρηση ξεκινάει από τη λεωφόρο Μεσόγης στα όρια της Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρατηρώντας προσεκτικά το βίντεο δεν είναι λίγοι οι οδηγοί οι οποίοι λόγω της τροχαίας κυκλοφοριακής συμφόρησης κάνουν επαναστροφή και αλλάζουν πορεία επιστρέφοντας στην βάση τους.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να επιδεικνύουν την απαιτούμενη υπομονή και φυσικά να υπακούν στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τα μέλη της Τροχαίας που ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο σε λίγο…

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ