21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Το ξενοδοχείο- διαφήμιση για την Πάφο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ- ΒΙΝΤΕΟ)

Ξενοδοχεία υπάρχουν πολλά και με υπηρεσίες που σε κάνουν να νιώθεις ότι η χαλάρωση, η διασκέδαση και η ξεκούραση θα μπορούσε να έχει το όνομά τους δίπλα στις αντίστοιχες λέξεις στα νεοελληνικά λεξικά. 


Ξενοδοχεία όμως με πολύπλευρους ρόλους και κοινωνική παρέμβαση σπάνια συναντάς.

Μία τέτοια περίπτωση είναι στην Πάφο το ξενοδοχείο ΑΛΜΥΡΑ του ομίλου THANOS HOTELS το οποίο δεν είναι ένα απλό και συνηθισμένο ξενοδοχείο αλλά κάτι περισσότερο, κάτι μεγαλύτερο, πιο ουσιώδες και μεγάλο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η ιδιοκτησία, η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου αυτού δίνουν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό και έχουν πετύχει να τοποθετήσουν με τον πιο λαμπερό τρόπο στον Πολιτιστικό χάρτη της Κύπρου την παρουσία τους μέσα απο τις πολλές και ποιοτικές εκδηλώσεις που συχνά πυκνά διοργανώνουν.

Μουσικές βραδιές, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, διαλέξεις και σεμινάρια με διεθνούς εμβέλειας ομιλητές καθιστούν το ξενοδοχείο κορυφή στο είδος του και σίγουρο δικαίως του δίνουν τον πολύ τιμητικό τίτλο για το “Ξενοδοχείο- Διαφήμιση της Πάφου”.

Με χώρους μοναδικούς, όπως το μοναδικό Ουζερί του ξενοδοχείου για να θυμίζουν σε όλους μας ότι η Πάφος είναι …Παράδεισος.

Μια βόλτα στη σελίδα του ξενοδοχείου στο FACEBOOK ή στην ιστοσελίδα του (http://www.almyra.com) , ακόμη και στο Instagram του είναι αρκετή για κάποιον να διαπιστώσει ότι το ΑΛΜΥΡΑ είναι η ζωντανή και η καλύτερη διαφήμιση για την Πάφο μας.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ