21.9 C
Paphos
Saturday, May 18, 2024

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ- Π. Στυλιανού: “Μας πείσμωσαν οι ήττες και θα αλλάξουμε την κατάσταση”

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμα ματς για τον Προοδευτικό. Η ομάδα του Χαραλάμπου Στυλιανού μετά από ένα αμφίρροπο παιγνίδι έχασε στην Λεμεσό από την Ε.Ν.ΑΓ.Αθανασιου με 21-20 κάτι που έχει φέρει αναστάτωση στις τάξεις των ερυθρόλευκων οι όποιοι περίμεναν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Προοδευτικό το PafosPress μίλησε με τον τεχνικό της ομάδας Χαραλάμπο Στυλιανού.

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την νέα ήττα;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ήμασταν για 59 λεπτά μπροστά στο σκορ. Στο τελευταίο λεπτό μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιγνίδι και δεν το κάναμε. Χάσαμε και τα δυο παιγνίδια από συγκυρίες.

Τι θα πρέπει να βελτιώσετε για να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη στη συνεχεία;

Υπαρχει μεγάλη απογοήτευση γιατί ήταν δυο παιγνίδια που έπρεπε να τα είχαμε κερδίσει για να τερματίσουμε στην τετράδα. Τώρα όμως αρχίζει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι στην συνεχεία θα πάμε καλυτέρα. Πρέπει όμως πρώτα να ηρεμήσουμε.

Ακολουθεί το πρώτο παιγνίδι στην Πάφο με τον Παρνασσό Στροβόλου που είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για το πρωτάθλημα. Ποιος είναι ο στόχος;

Θα είναι ένα που δύσκολο παιγνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Για εμάς είναι μεγάλη ευκαιρία για να προετοιμαστούμε καλυτέρα για τα επόμενα παιγνίδια.

Τι έχετε να πείτε στους φίλους της ομάδας που περίμεναν διαφορετικά το ξεκίνημα της ομάδας;

Οι ήττες αυτές θα μας κάνουν καλύτερους και πιο σοβαρούς. Ίσως να πιστεύαμε ότι θα είχαμε εύκολο έργο απέναντι σε δυο ομάδες που κερδίσαμε σε όλους τους αγώνες πέρυσι . Έχουμε πεισμώσει και είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ