21.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας στη Δημόσια Διοίκηση και το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Δείτε τις θέσεις εργασίας που προκήρυξε η Κυβέρνηση .

Θέσεις εργασίας στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και το Πανεπιστήμιο Κύπρου προκήρυξε η Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την Επίσημη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως γίνεται δεκτή η υποβολή αιτήσεων για την κενή μόνιμη θέση Διευθυντή Τμήματος Δημόσιας Διοικήσεως και Προσωπικού, η οποία είναι τόσο θέση πρώτου διορισμού όσο και προαγωγής.

Ο μισθός της θέσης είναι πάγιος και ανέρχεται στο ποσό των €89.161 βάσει του Ν. 56(Ι)/2018, στον οποίο προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί με νομοθεσία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.

Παράλληλα, το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας θέσης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) για το Τμήμα Οικονομικών.

Τα γνωστικά αντικείμενα που θα διδάξει ο επιτυχών υποψήφιος / η επιτυχούσα υποψήφια είναι:

(1) Μικροοικονομικά
(2) Μακροοικονομικά
(3) Οικονομετρία

Καθήκοντα και Ευθύνες:

Κύριο έργο του μέλους ΕΕΠ που θα διοριστεί στην παραπάνω θέση θα είναι η διδακτική και τεχνική υποστήριξη των φοιτητών του Τμήματος στο πλαίσιο φροντιστηριακών/εργαστηριακών μαθημάτων και διδασκαλία υπό την εποπτεία των μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού.

Η εγκεκριμένη Μισθοδοτική Κλίμακα για το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι η Α8-Α10-Α11. Η μισθολογική τοποθέτηση γίνεται αναλόγως προσόντων και διδακτικής πείρας. Σημειώνεται ότι κατά την ημερομηνία πρόσληψης θα εφαρμοστούν όλες οι ισχύουσες νομοθεσίες που επηρεάζουν τις απολαβές του υποψηφίου.

Δείτε όλους τους όρους και τις κενές θέσεις ΕΔΩ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ