27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Εντοπίστηκαν παράνομα φυτοφάρμακα απο τα κατεχόμενα σε υποστατικό στην Πάφο

Ποσότητα φυτοφαρμάκων εντόπισε πριν απο λίγο η Αστυνομία Πάφου μετά απο έρευνα σε υποστατικό στα Μαντριά.

Τα φυτοφάρμακα τα οποία κατασχέθηκαν απο την Αστυνομία εντοπίστηκαν μετά απο πληροφορίες σε υποστατικό το οποίο ανήκει σε 41χρονο κάτοικο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com η Αστυνομία σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας αξιολόγησαν τις πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους τις τελευταίες ημέρες και οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο υποστατικό όπου φυλάσσονταν τα συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα είδη των φυτοφαρμάκων αυτών που εντοπίστηκαν, έχουν αποσυρθεί από τα καταστήματα πώλησης στις ελεύθερες περιοχές, αφού δεν πληρούσαν κανόνες και κανονισμούς της Ε.Ε. ενώ να σημειωθεί δεν έχουν ούτε τις απαιτούμενες σημάνσεις και άδειες για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στην αγορά.

Παρόμοια υπόθεση η Αστυνομία Πάφου αντιμετώπισε και πριν ενάμιση περίπου χρόνο όταν στην κατοχή 39χρονου τότε ελληνοκύπριου απο τη Λάρνακα είχε εντοπιστεί μεγάλη ποσότητα φυτορφαρμάκων επίσης απο τα κατεχόμενα.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδες πηγές, να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο εναντίον του οποίου αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση εξετάζει η Αστυνομία Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ