21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο πολυτελείας στους Τάφους των Βασιλέων

Μετωπική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα και συγκεκριμένα στις 12:10 ξημερώματα Σαββάτου μεταξύ ενός λεωφορείου της εταιρείας ΟΣΥΠΑ και ενός πολυτελούς αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε νεαρή κοπέλα. 


Απο τη σύγκρουση η οποία σημειώθηκε ακριβώς μπροστά απο την είσοδο των Τάφων των Βασιλέων στην Κάτω Πάφο υπήρξαν ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές αφού λόγω και του προχωρημένου της ώρας το λεωφορείο ήταν εκτός υπηρεσίας και χωρις επιβάτες και επέστρεφε στη βάση του στο λιμάνι της Κάτω Πάφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο είναι λίγο μπερδεμένη με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις πολλές εκτροπές απο δεξιά αριστερά και ανάποδα ενώ είναι σχεδόν όλα έτοιμα για να παραδοθεί ο δρόμος στη κυκλοφορία και δεν είναι καθόλου δύσκολο να σημειωθούν τροχαία ατυχήματα. Το μόνο καλό είναι ότι, όπως προαναφέραμε, δεν υπήρχαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τη φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης του PafosPress ο οποίος δειπνούσε στην περιοχή τον οποίο και ευχαριστούμε.

Όσοι απο εσάς θέλουν να δουν τα όσα ευτράπελα συμβάντα παρατηρούν ή καταγράφουν καθημερινά με τις φωτογραφικές ή τα κινητά τους ας μην ιστάζουν να μας τα στέλνουν στο [email protected] ή στο Facebook μας ως προσωπικό μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΦΟΣ: Αυτοκίνητο κάρφωσε σε σπίτι στην είσοδο της πόλης

123

Άντρας ή γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητο; Η απάντηση μόνο στο PafosPress

21

a

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ