20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Εσύ ξέρεις το απόλυτα καλοκαιρινό στέκι της Πάφου;

Ετοιμάσου να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και να ζήσεις μία απόλυτα καλοκαιρινή εμπειρία!


Μπες στον κόσμο του Suite48 και απόλαυσε το εξαιρετικό φαγητό του και την απίθανη μουσική του. Ο χώρος του δημιουργήθηκε με σκοπό να σε ταξιδέψει μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας. Η προσεγμένη κάρτα φαγητού του ενθουσιάζει και τον πλέον απαιτητικό της γεύσης, ενώ οι μουσικές επιλογές του ‘συνωμοτούν’ στην απόλυτη διασκέδασή σου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πάρε θέση στον ατμοσφαιρικό του χώρο και απόλαυσε με την παρέα σου το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής σου! Κι αν θες απλά να αράξεις για ένα ποτό, διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σου και σβήσε τη δίψα σου με στυλ!

Γιατί ξεχωρίζει...
Στο Suite 48 θα πας για την εξαιρετική κάρτα φαγητών και ποτών που διαθέτει, αλλά και για την υπέροχη θέα που ξεδιπλώνεται μπροστά σου.

Τι να δοκιμάσεις…
Από τα καινούργια του πιάτα, δοκίμασε το Mediterranean Pearl που είναι φιλέτο λαβράκι το οποίο σερβίρεται πάνω σε αρωματικό πιλάφι με κινόα και από τα καινούργια του cocktails πρέπει οπωσδήποτε να πιεις ένα Suite48 Dreams!

Γιατί να πας…
Μέσα από μία συλλογή 40 διαφορετικών Gin, μία μοναδική εμπειρία είναι να επιλέξεις το Gin Flight που είναι 3 είδη εξαιρετικού τζιν (monkey 47 20ml, caorunn 20ml, bloom 20ml) μαζί με tonic και αξίζει να τα δοκιμάσεις! Μάθε ακόμη, ότι από φέτος σερβίρουν και μία μοναδική πρόταση προγεύματος που επίσης αξίζει να γευτείς!

Πηγή: timeoutcyprus.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ