21.9 C
Paphos
Sunday, May 19, 2024

Ποσειδώνας Γιόλου: Πάμε να τα δώσουμε όλα με τον ΑΤΛΑ μόνο με 11 παίκτες

Δεύτερο συνεχόμενο παιγνίδι έκτος έδρας για τον Ποσειδώνα. Η ομάδα της Γιολου έχει ανέβει στην 11 θέση με 6 βαθμούς και θα βρεθεί απέναντι στον ΑΤΛΑ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δ κατηγορίας που θα γίνει την Κυριακή στης 2:30μμ.

Το συγκρότημα του Βασίλη Νικολάου παρά τα πολλά προβλήματα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στην βαθμολογία.

Για το παιγνίδι μίλησε στο PafosPress ο τεχνικός του Ποσειδώνα κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις πολλές δυσκολίες που έχουν καθημερινά στο έργο τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ποσό έτοιμη είναι η ομάδα για το παιγνίδι με τον ΑΤΛΑ;

Τα προβλήματα πάντα θα υπάρχουν. Ήμασταν για πολλά χρόνια στο αγροτικό. Ήταν ένα όνειρο για όλους η άνοδος στην επίλεκτη κατηγορία μετά από αρκετό διάστημα. Δεν ξέρω κάποιααν άλλη ομάδα στις κατηγορίες με μόλις 12-13 ποδοσφαιριστές που κατορθώνει να παίρνει βαθμούς. Είναι πολύ δύσκολο να προπονηθούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των Μαντριών που μας παραχωρούν έστω και για μίση ωρα το γήπεδο τους για να κάνουμε τη δουλεία μας. Οι παίκτες μου πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στο παιγνίδι με τον Ατλα θα απουσιάσουν δυο παίκτες και δεν θα μπορούμε να κάνουμε αλλαγή. Στόχος είναι η παραμονή και θα δώσουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε.

Στα τελευταία παιγνίδια η ομάδα έχει μια ανοδική πορεία. Μπορεί να υπάρξει ανάλογη πορεία;

Ο Ατλας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει δυνατή έδρα. Μπορούμε όμως να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα .

Υπάρχει η σκέψη τον Ιανουάριο να ενισχυθεί η αμάδα με κάποιους παίκτες για να αποκτήσει περισσότερο βάθος;

Υπάρχει μια σκέψη για να κάνουμε κάποιες προσθήκες. Θα πάρουμε δυο παίκτες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αυτή η κατηγορία έχει αρκετές ιδιομορφίες. Οι παίκτες που έχω δίνουν τα πάντα στο γήπεδο. Έχουν κάνει μια υπερπροσπάθεια για να είναι εδώ η ομάδα. Είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτή την πορεία. Ο δικός μου ο ρόλος είναι δευτερεύοντας.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ