20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ- Π. Τσουκαλλάς: “Με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε όρθιο το σωματείο”

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ποσειδώνας εκτός έδρας από την Ελπιδα Ξυλοφαγου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δ’ κατηγορίας. Πλέον η ομάδα του Βασίλη Νικόλαου βρίσκεται στην 14η και τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς.

Τα πράγματα για τη συνεχεία είναι πολύ δύσκολα καθώς εκτός από τα αγωνιστικά θέματα η διοίκηση του Ποσειδώνα θα πρέπει να δώσει λύσεις και στα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα και εκτός γηπέδου.

Στο PafosPress μίλησε ο Γενικός Αρχηγός του Ποσειδώνα Χαράλαμπος Τσουκαλάς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πλέον η ομάδα είναι στην τελευταία θέση. Τα πράγματα έχουν γίνει πλέον πολύ δύσκολα έτσι;

Ήταν ένα σημαντικό παιγνίδι. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πήγαμε σε αυτό το παιγνίδι μόνο με έντεκα παίκτες. Αναγκαστήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα να παίζουμε με παίκτη λιγότερο. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Ξέρουμε πολύ καλά πως τα πράγματα πλέον από εδώ και περά θα είναι πολύ δύσκολα. Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα όποια δυσκολεύουν το έργο της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών. Κυριότερο αυτό των οφειλών προς τους παίκτες.

Είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος να μην καταφέρετε να τελειώσετε το Πρωτάθλημα. Τι κινήσεις θα κάνετε για να λυθούν τα προβλήματα;

Ξέραμε ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα. Στη διοίκηση υπάρχουν δυο με τρία άτομα που τρέχουν από το πρωί μέχρι το βραδύ για να λυθούν τα προβλήματα . Δεν υπάρχουν απο πίσω οικονομικοί παράγοντες που να μπορούν να βοηθήσουν.

Κάνουμε με τον πρόεδρο ότι μπορούμε καλύτερο για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε μέχρι την Πέμπτη να δώσουμε κάποιες λύσεις. Το εύκολο είναι να τα παρατήσεις και να διαλυθεί η ομάδα. Εμείς δεν θα το κάνουμε αυτό. Θα προσπαθήσουμε με νύχια και δόντια να κρατήσουμε όρθιο το σωματείο.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ