17.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥΣ: Μονόδρομος η νίκη με την ΑΕΝ

Την ΑΕΝ θα φιλοξενήσει ο Ποσειδώνας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος’ κατηγορίας.

Η ομάδα της Γιόλους βρίσκεται στην 11η θέση με 6 βαθμούς και θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονεκτημά εδρας και να πάρει την νίκη που θα την βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Για το παιχνίδι μίλησε στο Pafospress ο Προπονητής του Ποσειδωνα Βασίλης Νικολάου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ανήκει στο παρελθόν η ήττα που είχατε στον τελευταίο αγώνα;

Ήμασταν πίσω στο σκορ και αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε για να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε τρία γκολ και χάσαμε με ένα σκορ που δεν μας άξιζε.

Ο αγώνας με την ΑΕΝ πόσο σημαντικος είναι για τη συνέχεια;

Το παιχνίδι είναι σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι μονόδρομος. Εχουμε έναν αντίπαλο που μας χωρίζει μια απόσταση τριών βαθμών. Με νίκη θα αλλάξουν πολλά για τη συνέχεια κυρίως ψυχολογικά.

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα για να φθάσει στην νίκη;

Αν οι παίκτες μου παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και είναι πειθαρχημένοι θα κερδίσουμε. Είμαστε καλύτεροι από τις περισσότερες ομάδες τις κατηγορίας. Όμως σε σημαντικά σημεία των αγώνων χάνουμε την συγκέντρωση μας και δεχόμαστε ευκολά γκολ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί.

Περιμένετε βοήθεια από τον κόσμο;

Δεν έχουμε παράπονο από τον κόσμο. Σε κάθε αγώνα έχουμε 300 περίπου φίλους της ομάδας στο γήπεδο. Μας έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα. Ελπίζω να γίνει το ιδιο και την Κυριακή.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ