22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Πολύ σύντομα θα τελειώσει το θέμα με την επένδυση στη Γεροσκήπου

Υπάρχει καθυστέρηση η οποία δεν είναι υπερβολική για το μέγεθος της επένδυσης της Αρχιεπισκοπής στη Γεροσκήπου δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, προσθέτοντας ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και οι άλλες αρμόδιες υπηρεσίες οφείλουν να λειτουργήσουν στο πλαίσιο του Συντάγματος, των νόμων και των θεσμοθετημένων διαδικασιών, διασφαλίζοντας ότι πολύ σύντομα θα τελειώσει η διαδικασία.

Κληθείς στο πλαίσιο των δηλώσεων του που διαδέχθηκαν τη σύσκεψη για τη διαχείριση των κατόχων πυροβόλων όπλων, που παρουσιάζουν βίαιη συμπεριφορά, να σχολιάσει τις επί του θέματος δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου για τις καθυστερήσεις στην προώθηση της επένδυσης, τις οποίες απέδωσε στη γραφειοκρατία, ο Υπουργός Εσωτερικών είπε ότι είναι σεβαστή η έγνοια του Αρχιεπισκοπής για την ανάπτυξη.

“Μετά από τις θυσίες του κόσμου και τη σκληρή δουλειά της Κυβέρνησης και της Βουλής καταφέραμε να βγούμε από το μνημόνιο και η ανάπτυξη είναι και δική μας έγνοια καθώς η οικονομία θα προχωρήσει μόνο μέσα από την ανάπτυξη” ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών προσθέτοντας ότι ταυτόχρονα “υπάρχουν νόμοι και διαδικασίες μέσα από τις οποίες το κράτος, και ιδιαίτερα όταν διαχειρίζεται υπόθεση κρατικής γης, οπωσδήποτε πρέπει να τηρεί”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Το Σύνταγμα, ο νόμος και οι αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου” πρέπει να τηρηθούν συνέχισε.

“Δεν έχει τελειώσει ακόμα, μπορεί να υπήρξε μια καθυστέρηση, αλλά πρόκειται περί μιας πελώριας ανάπτυξης με πολλές απαιτήσεις από πλευράς της Κυβέρνησης”, ανέφερε προσθέτοντας ότι είναι γεγονός ότι πήρε κάποιο χρόνο”.

Κατέληξε λέγοντας ότι “είναι πρόταση δισεκατομμυρίων και δεν είναι απλή μίσθωση και θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα τελειώσει”.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ