21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Πολύ σημαντική η επίσκεψη της ΕΤΑΠ Πάφου στην Ιρλανδία για προώθηση του τουρισμού 

Πολύ σημαντική κρίνεται η συμμετοχή στην έκθεση Δουβλίνου Ιρλανδίας- Holiday World Show που πραγματοποιείται στις 25 – 27 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμαρχος και Γραμματέας του Δήμου Γεροσκήπου, ο Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου  και αριθμός ξενοδόχων θα συμμετέχουν στην έκθεση αυτή εκπροσωπώντας την επαρχία Πάφου. Tο γεγονός ότι για την καλοκαιρινή σεζόν 2019 η Ryanair έχει προγραμματίσει 2 πτήσεις την βδομάδα  από Δουβλίνο προς Πάφο ενώ παράλληλα αρχίζει και συγκεκριμένο πρόγραμμα ναυλωμένων πτήσεων προς Πάφο από διοργανωτή ταξιδίων ενδυναμώνεται η προοπτική για επαναφορά και περαιτέρω ανάκαμψη της αγοράς τα επόμενα χρόνια.

Στην εν λόγω έκθεση έχουν διευθετηθεί συναντήσεις με διοργανωτές ταξιδιών και εξειδικευμένους πράκτορες με σκοπό την προώθηση τουριστικών πακέτων αλλά και εξέταση του ενδεχόμενου υλοποίησης και άλλων κοινών ενεργειών προώθησης των πτήσεων και του προορισμού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το 2018 από την Ιρλανδική αγορά οι αφίξεις έχουν κάνει σημαντικό άλμα και ανήλθαν περίπου στις  20,000 χιλιάδες, σημειώνοντας αύξηση κατά 165% σε σύγκριση με το 2017 που ανήλθαν στις 7.300.

Η Ιρλανδική αγορά είναι μια αγορά που μπορεί  τα επόμενα χρόνια να συμβάλει στην επέκταση της τουριστικής σεζόν αφού ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των ταξιδιωτών ταξιδεύει και σε περιόδους μη αιχμής ενώ υπάρχει ικανοποιητικό μέγεθος αγοράς για ειδικευμένες μορφές τουρισμού όπως Γαμήλιος Τουρισμός/Ταξίδια του Μέλιτος,  Γκόλφερς, Περιπατητές, Αθλητές κ.α.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ