23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Πολύ ξύλο στην Πάφο με πρωταγωνιστή τον γυμναστή Κυριάκο Πελεκάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι δεν ενεπλάκηκε σε καβγά αλλά έπαιξε Beach Basketball που απαιτεί δύναμη και μεγάλες αντοχές ενώ έχει και πολύ ξύλο


Στην Πάφο βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο γνωστός και αγαπημένος γυμναστής Κυριάκος Πελεκάνος για να λάβει μέρος στο πρώτο παγκύπριο τουρνουά Beach Basketball το οποίο διοργάνωσε το ιστορικότερο σωματείο της Πάφου ο ΑΠΟΠ.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η ομάδα του παίζοντας ωραίο Beach Basketball πέρασαν απο την πρώτη αναμέτρηση επικρατώντας των αντιπάλων τους με σχετική άνεση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο δεύτερο παιχνίδι ωστόσο τα βρήκαν σκούρα αφού είχαν να αντιμετωπίσουν μια δυνατή και πολύ αθλητική ομάδα απο την Πάφο.

Αρκετό “ξύλο”, σπρωξιές, δύναμη και μεγάλες αντοχές απαιτεί το Beach Basketball

Ο Κυριάκος όπως και οι υπόλοιποι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που απαιτεί το  Beach Basketball και δεν ήταν λίγες οι φορές που διεκδικώντας την μπάλα έπεφταν στην άμμο με πάθος και δύναμη ανταλλάζοντας σπρωξίματα. 

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αγαπημένος γυμναστής εκτός απο εξαιρετικός στη δουλεία του είναι και καλός μπασκετμπολίστας αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και απο το βίντεο που ακολουθεί και το οποίο πρόβαλε σε LIVE Streaming το PafosPress είναι και δεινός σκόρερ.

Η ομάδα του Κυριάκου Πελεκάνου είναι με τα μαύρα

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ