27.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Πολύ ισχυροί άνεμοι σήμερα και αύριο – Άνοδος θερμοκρασίας την ερχόμενη εβδομάδα

Ένα καλοσχηματισμένο Omega Block θα σχηματιστεί τις επόμενες μέρες στη δυτική Ευρώπη και αναμένεται να εμποδίζει την Ατλαντική ροή από δυτικά προς ανατολικά.

Σήμερα Παρασκευή, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ, αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε 4-6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 29-31 στα παράλια και 21 στη Χιονίστρα.

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί έως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ και στα παράλια παροδικά με ριπές μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 21-22 στα παράλια και 12 στη Χιονίστρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και ανατολικά-νοτιοανατολικά και πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ, αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε 4-6 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 7-8 μποφόρ στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται ελαφρώς πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 28-31 στα παράλια και 20 στη Χιονίστρα.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος από χαμηλές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένεται να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και εσωτερικό και πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-3 μποφόρ, αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε 3-5 μποφόρ, με ριπές που θα φτάνουν τα 6 μποφόρ στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 28-31 στα παράλια και 20 στη Χιονίστρα.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται κυρίως ηλιόλουστος καιρός, χωρίς να αποκλείονται κάποιες μέρες μεμονωμένες βροχές/καταιγίδες τα απογεύματα στα ορεινά/ημιορεινά και εσωτερικό. Η θερμοκρασία σημειώνει άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ