18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΟΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ: Αστυνόμευση και ασφάλεια πολιτών ενώπιον του Ιωνά Νικολάου – Έντονη ανησυχία στην περιοχή

Θέματα που αφορούν την αστυνόμευση, την ασφάλεια των πολιτών και τη λειτουργία του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς απασχόλησαν τη συνάντηση του Δημάρχου Πόλης Χρυσοχούς Γιώτη Παπαχριστοφή με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Παπαχριστοφή εξέφρασε  την έντονη ανησυχία του για την ανασφάλεια που αισθάνονται οι κάτοικοι εξαιτίας της υποστελέχωσης και υπολειτουργίας του αστυνομικού σταθμού.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Παπαχριστοφή δόθηκε η υπόσχεση ότι με την ενσωμάτωση των 250 νέων μελών στην Αστυνομική Δύναμη, κάποιος αριθμός θα τοποθετηθεί και στην Πόλη Χρυσοχούς.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο παρόν στάδιο, αναφέρθηκε, η αστυνόμευση της περιοχής μπορεί να γίνεται σε πιο τακτικά διαστήματα από κλιμάκιο της Τροχαίας Πάφου. Επίσης, σημειώθηκε ότι ο θεσμός του αστυνομικού της γειτονιάς είναι πολύ αναγκαίος και πρέπει το συντομότερο δυνατόν να οριστεί και στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

Συζητήθηκαν επίσης τρόποι προστασίας των κατοικιών και επιχειρήσεων από διαρρήξεις, το θέμα των ναρκωτικών και το αίτημα του Δήμου για έκδοση του Πιστοποιητικού Λευκού Ποινικού Μητρώου από τον αστυνομικό Σταθμό Πόλης αλλά και για την παροχή της υπηρεσίας apostile από το ΚΕΠ πόλης για πιστοποίηση της υπογραφής του Λειτουργού Γάμου του Δήμου, που τέλεσε πολιτικό γάμο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ