16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ποιος πληρώνει…. τις αποφάσεις του Δημάρχου;

 

Του Εύρου Λοϊζίδη

Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΚΟ Πάφου

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να επαναφέρω ένα παλιό θέμα για το οποίο είχα αναδείξει και παλαιότερα άλλα φαίνεται ότι τώρα το θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο.  Να σας θυμίσω ότι ο Δήμαρχος κ Φαίδωνος ετσιθελικά και αυτόβουλα είχε διακόψει το συμβόλαιο συντήρησης των σιντριβανιών της πόλης με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ζημιές στα πανάκριβα μηχανήματα που αποτελούν ένα σύγχρονο σιντριβάνι.

Μετά από επίσκεψη μου στο σιντριβάνι του νοσοκομείου, ένα σιντριβάνι που κόστισε πέραν των 250000 ευρώ έχω διαπιστώσει ότι οι ζημιές είναι τεράστιες. Τουλάχιστο  6 αντλίες δεν εργάζονται, τα φίλτρα άμμου δεν λειτουργούν και πολύ πιθανό έχουν καταστραφεί και ο περιμετρικός φωτισμός LED δεν λειτούργει. Έτσι με κάποιους γρήγορους υπολογισμούς για να επιδιορθωθούν όλες αυτές  οι ζημιές και να λειτούργει σωστά το σιντριβάνι αυτό, ένα κόσμημα για την πόλη μας, θα χρειαστούν να ξοδευτούν πάνω από 20000 ευρώ και μπορεί και περισσότερα.

Σε παρόμοια κατάσταση, άλλα σε λίγο καλύτερη και άλλα σε πολύ χειρότερη μοίρα βρίσκονται και τα υπόλοιπα σιντριβάνια, όπως το σιντριβάνι στον κυκλικό κόμβο του Παφιακού και το σιντριβάνι που βρίσκεται στον παραλιακό πεζόδρομο.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Πάφου για ακόμη μια φορά κατάφερε να εξοικονομήσει κάποια λεφτά από το συμβόλαιο συντήρησης που υπήρχε αλλά δυστυχώς οι ζημιές που έχουν προκληθεί είναι πολύ μεγαλύτερες… Είναι απαράδεκτο από την μια να θέλουμε να λειτουργούμε τα σιντριβάνια για να ομορφαίνουν την πολη μας και από την άλλη με αποφάσεις μας να τα εγκαταλείπουμε….

Όλη αυτή την ζημιά τελικά ποιος την πληρώνει… Δυστυχώς και πάλι εμείς οι πολίτες.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ