18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ποιος μίλησε για βροχές;

Τι και αν βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα Οκτωβρίου. Τι και αν είναι Φθινόπωρο! Εδώ στην Κύπρο το Καλοκαίρι μας διαρκεί πολύ περισσότερο από τους τρεις επίσημους του μήνες. Οι παραλίες ακόμη γεμίζουν από κόσμο. Προς το παρόν λοιπόν ας απολαύσουμε τον καλό καιρό γιατί από ότι φαίνεται μάλλον οι βροχές θα αργήσουν να έρθουν…


Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς,  μέχρι 3 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη,  αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 19  στα δυτικά και τα βόρεια παράλια,  γύρω στους 20  στα υπόλοιπα παράλια και στους 16  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις,  κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.  Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί,  στα δυτικά και τα βόρεια,  δυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς ως μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί ασθενείς, 3  μποφόρ.  Από νωρίς το απόγευμα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι, 4  μποφόρ,  αλλά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι το πρωί λίγο ταραγμένη,  αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 31  στα νότια και τα ανατολικά παράλια,  γύρω στους 29  στα υπόλοιπα παράλια και στους 25  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε επίσης: 

Τι προβλέπουν τα μηναλλάγια για το 2016-17; Ποιος θα είναι ο πιο βροχερός μήνας;

Tο  βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς αλλά στα προσήνεμα μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη,  στα ανατολικά και τοπικά στα νότια,  αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή,  το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις,  στα ορεινά και το εσωτερικό.  Τις πρώτες πρωινές ώρες δυνατό να παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή,  αλλά το Σαββατοκύριακο δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ