17.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Ποιοί είναι οι 7 Παφίτες fast and furious οδηγοί; Κρύβεται κάτι πίσω απο τις κόντρες;

Αίσθηση προκάλεσε στην κοινή γνώμη η σωστή κίνηση της Αστυνομίας να ξηλώσει την ομάδα που έκανε κόντρες με αγωνιστικά στημένα αυτοκίνητα με κίνδυνο την πρόκληση σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων. Οι κόντρες είναι κάτι που γίνεται εδώ και καιρό και όλοι το ξέρουν χωρίς όμως να μπορούσε να θεωρηθεί οργανωμένο για να μπορεί να ξηλωστεί.

Πληροφορίες του PafosPress.com αναφέρουν ότι τα επτά οχήματα που κατακράτησε η Τροχαία Πάφου, μετά απο έρευνες που έγιναν σε αυτά, διαπιστώθηκε ότι δεν φέρουν ιδιαίτερες τροποποιήσεις κυρίως μηχανικά και είναι “στημένα” εξωτερικά (μοτοφαρισμένα στη γλώσσα των φίλων της ταχύτητας). Τα οχήματα, όλα μάρκας Honda, φέρουν ελαφρές  μικροτροποποιήσεις που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν ότι έχουν γίνει με τέτοιο τρόπο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε αγώνες δρόμου ή πίστας ταχύτητας.

Ιδιοκτήτες των οχημάτων είναι επτά νεαροί ομογενείς, μόνιμοι κάτοικοι Πάφου, ενώ σύμφωνα με τις εως τώρα επιστημονικές εξετάσεις, όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει, δεν πρόκειται περί κανενός στημένου κυκλώματος διεξαγωγής αγώνων, με κανένα οργανωμένο τρόπο και χωρίς μάλιστα να υπάρχει στη μέση οποιαδήποτε χρματική αμοιβή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τέλος οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεαροί, αγαπώντας την ταχύτητα και τα αυτοκίνητα συναγωνίζονταν για πλάκα ο ένας τον άλλο με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται στιγμιαία και όχι οργανωμένα εμπεριέχοντας όμως τους ίδιους σοβαρούς κινδύνους κυρίως όταν γινόταν σε ώρες αιχμής ή σε πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες, όπως η Λεωφόρος Ευρώπης ή οι Τάφοι των Βασιλέων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ