19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Ποιά κοινότητα της Πάφου βραβεύτηκε ως “Πράσινη πόλη” και “Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου”;

Τη σημαντική διάκριση του Βραβείου Πράσινης Κοινότητας της Κύπρου, εξασφάλισε η κοινότητα της Μηλιούς στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του κοινοτικού συμβουλίου Μηλιούς, Εύας Χρυσάνθου, ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των υποψηφίων έργων από την Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης για το Παγκύπριο Βραβείο Πράσινη Πόλη και Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου.

Η κ. Χρυσάνθου είπε στο ΚΥΠΕ πως η αξιολόγηση έγινε στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με βάση την αξιολόγηση αυτή, ανακοινώθηκε- όπως είπε- ότι η Κοινότητα Μηλιού βραβεύθηκε με το βραβείο Πράσινη Κοινότητα της Κύπρου για το έργο «Μονοπάτια της Φύσης και Φεστιβάλ Πορτοκαλιού» στην κατηγορία «Αειφόρος Τουρισμός».

Με τη βράβευση αυτή, συνέχισε, η Κοινότητα εντάσσεται αυτόματα στο Δίκτυο των Κοινοτήτων των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων της Κύπρου του ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε.

Η κ. Χρυσάνθου είπε πως η απονομή της Πράσινης Σημαίας θα πραγματοποιηθεί σε ειδική επίσημη τελετή, που θα γίνει στο προεδρικό μέγαρο.

Η επίδοση της Πράσινης Σημαίας θα γίνει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ