30.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

ΠΟΓΟ: Μεγάλη η ανησυχία για τη γυναικολογική κλινική του Νοσοκομείου Πάφου

Το Γυναικείο Κίνημα της ΠΟΓΟ εκφράζει την έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια του για όσα παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στη Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Πιο συγκεκριμένα, η Γυναικολογική Κλινική είναι υποστελεχωμένη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στις βασικές ανάγκες όσων γυναικών την επισκέπτονται. Οι γυναικολόγοι ιατροί απουσιάζουν με άδεια ασθενείας, γεγονός που ανάγκασε τη διεύθυνση του νοσοκομείου να δώσει οδηγίες έτσι ώστε τα γυναικολογικά περιστατικά να εξυπηρετούνται από γιατρούς του ιδιωτικού τομέα, ενώ τα επείγοντα περιστατικά αποστέλλονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ως εκ τούτου παρατηρείται μεγάλη ταλαιπωρία τόσο στις εγκύους που επισκέπτονται το νοσοκομείο, όσο και σε όλες τις γυναίκες που απευθύνονται στο εν λόγω τμήμα του νοσοκομείου.

Το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ καλεί το Υπουργείο Υγείας και την ίδια την κυβέρνηση να επιλύσουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης και της υπολειτουργίας της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου το οποίο χρονολογείται. Η υγεία των γυναικών πρέπει επιτέλους να τύχει της δέουσας προσοχής από τους κυβερνώντες. Η ποιότητα στις παροχές υγείας στα δημόσια νοσηλευτήρια και η πλήρης στελέχωση και κάλυψη των αναγκών στα γυναικολογικά τμήματα δεν μπορούν να μένουν άλλο εκτός των προτεραιοτήτων του κράτους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ