25.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Πλούσιο πρόγραμμα στον κήπο και τον Αύγουστο στο Τechnopolis 20

Equinox Jazz Quartet

Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 20:30
Είσοδος: €12
Το Equinox Jazz Quartet σας προσκαλεί σε μια βραδιά τζαζ μουσικής, κάτω από τα αστέρια στον κήπο. Υποδεχτείτε τον Αύγουστο και απολαύστε ένα μουσικό πρόγραμμα που συνδυάζει στοιχεία της παραδοσιακής και σύγχρονης τζαζ μουσικής, με funk και latin επιρροές. Το κουαρτέτο αποτελείται από τους Γιώργο Κρασίδη (σαξόφωνα), Μαρίνο Νεοφύτου (κιθάρα), Ιωάννη Καρσερά (μπάσο) και Μάριο Γρηγορίου (ντραμς). Χορηγός: Υφυπουργείο ΤουρισμούΚρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

Ένα ταξίδι στους αυθεντικούς ήχους της Κούβας με τους Yemaya Son – Cuarteto
Δευτέρα, 5 Αυγούστου, 20:30
Είσοδος: €12

Ταξιδέψτε με το κουαρτέτο Yemaya Son – Cuarteto, στους ήχους της λατινικής μουσικής και απολαύστε μια απόλυτα διασκεδαστική latin βραδιά. Τέσσερις Λατίνοι μουσικοί στη σκηνή, ο τραγουδιστής Pedro Son Caliente και ο Alejandro Gonzalez (κρουστά, φωνητικά) από την Κούβα, ο Alex Rodriguez από την Κολομβία (πλήκτρα, φωνητικά) και ο Rodrigo Cáceres από την Χιλή (μπάσο, φωνητικά), παρουσιάζουν ένα μείγμα ρυθμών από salsa, rumba και afro-cuban μουσικής, δημιουργώντας μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα. Κρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

Η ταχύτητα σκοτώνει

Sarah Fenwick Jazz Trio
Σάββατο, 10 Αυγούστου, 20:30
Είσοδος: €12
Η τζαζ τραγουδίστρια Sarah Fenwick συναντά ξανά στη σκηνή τον εξαιρετικό κιθαρίστα Μαρίνο Νεοφύτου και τον κοντραμπασίστα Κώστα Χαλλούμε για μια μουσική βραδιά στον κήπο του Τεχνόπολις 20. Το τρίο θα παρουσιάσει original και standard μελωδίες από το παραδοσιακό ρεπερτόριο της τζαζ και blues. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από το CD ‘Jazz Origins’, καθώς και γνωστά, πολυαγαπημένα τραγούδια από το American Songbook. Χορηγός: Υφυπουργείο ΤουρισμούΚρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

Latin-Jazz World Music με τους ‘Macumba’
Σάββατο, 17 Αυγούστου, 20:30
Είσοδος: €12

Οι Macumba, μετά από μια επιτυχημένη συναυλία τον Ιούλιο στο Τεχνόπολις 20, επιστρέφουν για ακόμη μια μοναδική συναυλία στον κήπο του Τεχνόπολις 20. Απολαύστε μια διαφορετική προσέγγιση της λάτιν μουσικής, ένα εκρηκτικό μείγμα βραζιλιάνικης funk, σάμπα, ρούμπα, guaguanco, afro-cuban, μέσα από μία σύγχρονη jazz αισθητική. Το γνωστό συγκρότημα παρουσιάζει φέτος το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο ‘Como Jugando’, με ένα δυναμικό ρεπερτόριο που περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές της λάτιν-τζαζ μουσικής, που δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Πάιζουν: Rodrigo Cáceres (μπάσο), Ρόδος Παναγιώτου (ντραμς), Ηλίας Ιωάννου (τρομπέτα) και Γιώργος Μορφίτης (πλήκτρα). Χορηγός: Υφυπουργείο ΤουρισμούΚρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

Two horn, two rhythm
Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 20:30
Είσοδος: €12

Το τελευταίο μουσικό σύνολο του γνωστού σαξοφωνίστα Χάρη Ιωάννου, αποτελείται από δύο πνευστά, ένα κοντραμπάσο και ντραμς, με επίσης γνωστούς μουσικούς της Κυπριακής τζαζ μουσικής σκηνής, τον Κωνσταντίνο Εφραιμίδη (σαξόφωνο, κλαρίνο), Greg Makamian (κοντραμπάσο) και Μάριο Σπύρου (ντραμς). Το κουαρτέτο θα παρουσιάσει jazz standards από το American songbook. Χορηγός: Υφυπουργείο ΤουρισμούΚρατήσεις απαραίτητες στο 70002420 (μόνο τηλεφωνικώς).

 

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ