21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πετόσφαιρα: Πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου για τον Παφιακό

Την πρόκρισή του με δεύτερη νίκη στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α` Κατηγορίας πανηγυρίζει από το βράδυ της Δευτέρας ο Green Air Παφιακός ο οποίος κέρδισε στην Πάφο την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα με 3-0 σετ στον επαναληπτικό προημιτελικό.


Μετά από ένα ωραίο και ανταγωνιστικό αγώνα όπου οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο σετ με 25 -22 έκαναν το 1-0 και ανέκτησαν σαφές προβάδισμα πρόκρισης.

Ο Green Αir Παφιακός ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο σετ εκμεταλλεύτηκε όλα του τα ατού και κέρδισε με 25-17 εξασφαλίζοντας το δεύτερο χρυσό σετ που τον έστειλε στα ημιτελικά. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα στο κρίσιμο σετ τα βρήκε σκούρα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος και πρόσφεραν ωραίο θέαμα. Η Παφιακή ομάδα πιο καλή κέρδισε με 25-20 και πήρε την πρόκριση όπου στους «4» θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση.

GREEN AIR ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ): Ευσταθίου, Οικονομίδης,Βερίσιμο, Χρυσοστόμου, Ασπιώτης. Μίλεφ – Λίμπερο: Αντωνίου.
ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Χρυασοστόμου, ΝτεΜαν, Ζηκάκης, Μπαγιάν, Μάνθα, Προδρόμου – Λίμπερο: Βαρνάβα – Αλλαγές: Τοφής, Σοφοκλέους.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ