17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το περιεχόμενο του πορίσματος του δυστυχήματος στο PafosPress (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Καμία άδεια για να μπορεί να κυκλοφορεί δεν είχε το σκάφος που προσέκρουσε στα βράχια στον Ακάμα την Κυριακή το απόγευμα και παρέσυρε στο θάνατο μια Κινέζα 32 χρονων.


Αυτά ανέφερε μιλώντας στο PafosPress.com ο Ανώτερος Επιθεωρητής πλοίων και Ερευνών λειτουργός του Τμήματος Εμπορικής Ναυτιλίας,  που εξετάζει το δυστύχημα Κυριάκος Κοφτερός.

Μέσα απο το πόρισμα θα διαφανούν πλήρως οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα ανέφερε ο κ. Κοφτερός. Δεν απέκλεισε μάλιστα να προέκυψε μηχανική βλάβη η οποία να μην επέτρεψε στο χειριστή να κυβερνήσει το σκάφος όπως θα ήθελε.

Ανοικτό, πρόσθεσε, παραμένει και το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιο πρόβλημα υγείας ή ακόμη και κάποιο ανθρώπινο λάθος που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως μετά την ολοκλήρωση των ερευνών.
Τέλος, ερωτηθείς αν ο χειριστής είχε τις απαιτούμενες γνώσεις και άδεια χειριστή σκάφους ο Κυριάκος Κοφτερός απάντησε ότι όχι μόνο είχε άδεια αλλά εθεωρείτο και ένας έμπειρος  χειριστής ο οποίος γνώριζε την περιοχή καλά.
Υπενθυμίζεται ότι, πέραν της Κινέζας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο 50χρονος ελληνοκύπριος χειριστής του σκάφους καθώς και ο 37χρονος Κινέζος που επέβαινε σε αυτό. Το κοριτσάκι του νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά απο εγχείρηση.
Στο μεταξύ η νεκροψία στη σορό της Κινέζας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί θα διενεργηθεί το Σάββατο 29 Ιουλίου στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου εν αναμονή της άφιξης των συγγενών της από την Κίνα.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ