20.9 C
Paphos
Sunday, April 28, 2024

Περίοδος πολεοδομικής εξυγίανσης αναπροσαρμογής ενός έτους ενέκρινε η Πολεοδομική Επιτροπή του Δ. Πάφου

Η Πολεοδομική Επιτροπή του Δήμου Πάφου υιοθέτησε εισήγηση του προέδρου της Πολεοδομικής Επιτροπής δημοτικού συμβούλου  Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη για την υιοθέτηση περιόδου πολεοδομικής εξυγίανσης αναπροσαρμογής ενός έτους ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα το Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και να προβεί σε σειρά μέτρων που θα καλύπτουν ολόκληρη την δημαρχούμενη περιοχή.


Στα μέτρα περιλαμβάνεται η πλήρης και συντονισμένη καταγραφή όλων των κέντρων αναψυχής σε σχέση με πολεοδομικής φύσεως παρανομίες ώστε να δοθεί η δυνατότητα κατηγοριοποίησης των ζητημάτων και μαζικής αντιμετώπισης τους καθώς επίσης και η αποστολή προειδοποιητικών επιστολών και η αναστολή επιδόσεων ειδοποιήσεων επιβολής και λήψης δυναμικών μέτρων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο πρόεδρος της Πολεοδομικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου σημειώνει με βάση την πρόταση του,  ότι χωρίς καμία αμφισβήτηση υπάρχουν αρκετά υποστατικά που παρουσιάζουν παρατυπίες τα Κέντρα Αναψυχής.

Πρόσθεσε ωστόσο πως τα πλείστα προβλήματα χρονίζουν  και οι ευθύνες βαραίνουν εξίσου τους ιδιοκτήτες  όσο και τον Δήμο ως πολεοδομική αρχή.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτος Θρασυβούλου χαιρέτισε την πρόταση του προέδρου της Πολεοδομικής Επιτροπής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ