19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΕΓΕΙΑ- Χαράλαμπος Μιχαήλ: Πάμε στην Χλώρακα χωρίς άγχος και για το τρίποντο

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας μετά από επτά αγώνες γνώρισε η Πεγεια.

Η ομάδα του Τάσου Μάκρη έχασε στην έδρα της από την ΑΠΕΑ με 2-1 και παρέμεινε στην 4η θέση με 13 βαθμούς. Για το κλίμα που επικρατεί στην Πεγεια μετά το παιγνίδι στo PafosPress μίλησε ο 30χρονος αρχηγός της ομάδας Χαράλαμπος Μιχαήλ.

Φτάσατε πολύ κοντά στη νίκη. Είσατε απογοητευμένοι με τον τρόπο που χάθηκε το παιγνίδι;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Κάποτε θα ερχόταν η ήττα. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ δεχθήκαμε όμως στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά δυο γκολ . Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων μας αδικεί το αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος μας σε ολόκληρο το παιγνίδι δεν μας έκανε άλλη φάση. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και χάσαμε τον αγώνα από συγκύριες.

Αυτή η ήττα σας έχει φέρει λίγο πίσω από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο;

Από την εμπειρία που έχω θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα για το τι θα γίνει στο Πρωτάθλημα. Είναι μια κατηγορία που χάνονται βαθμοί. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Τίποτα δεν έχει κριθεί.

Υπάρχει στη συνεχεία το ντέρμπι με τον Ακρίτα στην Χλωρακα. Η εξέλιξη αυτού του παιγνιδιού θα είναι καθοριστική για τη συνεχεία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα;

Εμείς σε κάθε αγώνα θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Πάμε στην Χλωρακα χωρίς άγχος. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και το γόητρο της νίκης είναι μεγάλο. Είναι παιγνίδι στα μετρά μας. Αυτός που θα το θέλει ποιο πολύ θα κερδίσει. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα δεν θα κριθεί τίποτα.

Τι θέλεις να πεις στους φίλους της ομάδας που είναι ίσως στενοχωρημένοι;

Στην Πεγεια γίνεται μια πολύ καλή δουλεία. Υπάρχει σωστή οργάνωση. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνεχεία. Δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να μας υποτίμηση.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ