25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΕΓΕΙΑ- Μάριος Ιωάννου: Νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τη “σούμα” για την άνοδο

Μετά από δυο ήττες η Πέγεια επέστρεψε στις νίκες. Επικράτησε της ΕΝΑΔ με 3-2 στο γήπεδο της για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ κατηγορίας και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Στο Pafospress μίλησε ο παίκτης των κιτρινόμαυρων Μάριος Ιωάννου.

Δικαία κερδίσατε το παιγνίδι;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 στο ημίχρονο. Στη συνεχεία υπήρξε από μέρους μας ένας αδικαιολόγητος εφησυχασμός και δώσαμε την ευκαιρία στην ΕΝΑΔ να μας ισοφαρίσει. Καταφέραμε όμως στο τέλος να πάρουμε την νίκη η όποια είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Έχετε ξαναμπεί πλέον στο κόλπο για την άνοδο. Πως βλέπεις τη συνεχεία;

Η συνεχεία περιμένουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολη. Ο στόχος μας είναι σε κάθε παιγνίδι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς . Στο τέλος θα δούμε αν μπορούμε η όχι για την άνοδο.

Πως αξιολογείς την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα;

Πραγματοποιήσαμε παρά πολύ καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιγνίδια. Χάσαμε πολλούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Θα έπρεπε να είχαμε γύρω στους 20. Η ομάδα έδειξε στο γήπεδο ότι είναι πολύ δυνατή . Πιστεύω πως στην συνεχεία θα πάμε καλυτέρα.

Από την απόδοση σου μέχρι τώρα είσαι ικανοποιημένος;

Πάντα προσπαθώ να δίνω στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο μου εαυτό. Πάντα υπάρχουν περιθώρια για να βελτιωθείς. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Περιμένω όμως περισσότερα.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ