23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

ΠΑΦΟΣ: Mediterraneo big come back – Μαγεία γεύσεων, ατμόσφαιρας και φιλοξενίας

Η “πολυτέλεια” του να απολαμβάνεις ένα παραδοσιακό γεύμα σε μια μαγευτική τοποθεσία, όπου ο χαλαρωτικός φλοίσβος της θαλασσας συναντάει τις φευγάτες αέρινες σιλουέτες των περαστικών, επέστρεψε στην Πάφο.

Οι ρομαντικές εικόνες, τα πολύχρωμα φώτα που αντανακλόνται στο νερό του λιμανιού της Πάφου, το Μεσαιωνικό Κάστρο στο κάδρο αλλά και το ωραιότερο χρυσό ηλιοβασίλεμα της Κύπρου στο φόντο καθιστούν τον χώρο απλά ιδιαίτερο. 


Το Mediterraneo στο ξενοδοχείο Annabelle συνδυάζει όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μπορεί να το κατατάξουν άνετα πρώτο στη λίστα των επιλογών σου για μια γεμάτη απο κάθε άποψη έξοδο. Ατμοσφαιρική παραθαλάσσια ταβέρνα με τοπικές και εποχιακές σπεσιαλιτέ εμπνευσμένες από το βιβλίο μαγειρικής «Food from the Village».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με ένα μοντέρνο και επανασχεδιασμένο μενού το Mediterraneo, όνομα και πράμα, τοποθετεί την έννοια της γαστρονομίας σε άλλο επίπεδο και δίνει στον επισκέπτη, ντόπιο ή ξένο, τη χαρά και την αγαλίαση να κάνει εδώ το check-in του.

Ο chef του Mediterraneo με σύγχρονο και μοντέρνο τρόπο επαναπροσδιόρισε την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα και βγάζει έξω πιάτα που δεν είναι απλά μια πανδαισία γεύσεων αλλά και εικόνας. Πιάτα που θα μπορούσαν να είναι εκτός απο πειρασμός για το εκλεκτικό σας στομάχι και …Έργα Τέχνης.

Με το ταίρι σας ή την οικογένεια, με τα παιδιά ή και με φίλους το  μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε την κυπριακή φιλοξενία απο πρώτο χέρι. Θα αισθανθείτε ότι ο χώρος έχει κάτι ιδιαίτερο και μοιάζει με μια μεγάλη αυλή ενός αρχοντικού στα ορεινά όπου η κυπριακή φιλοξενία είναι πιο ευδιάκρριτη απο οπουδήποτε αλλού.

Γι αυτό άλλωστε φρόντισαν με μεράκι ο Θάνος, η Άννα και φυσικά η Νατάσα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ