17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ: Τι πρέπει να γνωρίζετε – Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 16/09/2017 και ώρα 19:00 στο Στάδιο «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ» στην Πάφο, η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι :

  • Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας να σταθμεύσουν ανατολικά του σταδίου και οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας να σταθμεύσουν δυτικά του σταδίου. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση των οργανωμένων οπαδών θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

 

  • Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα παραχωρηθεί  η ανατολική κερκίδα. Για τον λόγο αυτό θα λειτουργήσουν οι Είσοδοι αρ. Δ1, Δ2 και Ζ1.  Στους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας της ΠΑΦΟΥ FC θα παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα και θα λειτουργήσουν οι Είσοδοι Α, Β και Γ.

 

Η ταχύτητα σκοτώνει
  • Τα ταμεία στο στάδιο για τους οπαδούς και των δύο ομάδων, θα ανοίξουν η ώρα 17:00.

 

  • Έχει αποφασιστεί για λόγους ασφάλειας ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά σακιδίων και κράνη μοτοσικλετιστών εντός του σταδίου.  Τονίζεται επίσης σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και εάν έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο του αγώνα.

 

  • Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

 

  • Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη περιοχή του Σταδίου «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ» για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ