16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΦΟΣ FC: Η ώρα της Πάφου για παραμονή

Ανακοίνωση εξέδωσε, ο ΣΥ.ΦΙ. Πάφου, με την οποία απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο όπως βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

Αδέλφια ΠΑΦΙΤΕΣ κάτι λιγότερο από 24 ώρες έχουν απομείνει για να βρεθούμε και πάλι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. (όπως άλλωστε κάνουμε κάθε βδομάδα)

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο δίνουμε ραντεβού στα τσιμέντα του Τσιρειου Σταδίου, ΑΥΡΙΟ όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας πρέπει να είμαστε στο γήπεδο (και όχι στον καναπέ) και να στηρίξουμε την ομάδα μας για να φτάσει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα!!

Ἠρθε η ώρα που πρέπει να ξεσηκωθούν οι απανταχού Παφίτες σε όλη την Κύπρο.. Ναι φίλε σε σένα μιλάμε που είσαι Παφίτης ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και διαμενεις στην Λευκωσία, στην Λεμεσό και στην Λάρνακα, αλλά και στον κάθε Παφίτη ξεχωριστά που είναι απο τον Πωμό μέχρι και τα Κούκλια. Αύριο οι δρόμοι και τα καφέ της Πάφου πρέπει να μοιάζουν σαν μια εγκαταλελειμμένη Πόλη. δεν χωράνε πλέον άλλες δικαιολογίες για να μην βρεθούμε όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα της Πόλης μας.

Όλοι μαζί μια ΦΩΝΗ, όλοι μαζί μια ΓΡΟΘΙΑ, όλοι μαζί μετατρέπουμε το Τσίρειο σε ΠΑΦΙΑΚΟ!!

Υ.Γ. δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, τα υπόλοιπα στο γήπεδο.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ

-ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5-

– See more at: http://www.kerkida.net/articles/a-katigoria/eidiseis/pafos-fc/155798-erthe-i-ora-poy-prepei-na-xesikothoyn-oi-apantahoy#sthash.Hd6cJTnQ.dpuf

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ