20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: 38χρονος φέρεται να απήγαγε και να απείλησε με μαχαίρι 31χρονο

Καταγγέλθηκε σήμερα στο ΤΑΕ Πάφου από 31χρονο από την Πάφο ότι στις 20/3/2017 ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο αυτοκίνητο της 36χρονης φίλης του επίσης από την Πάφο, τους πλησίασε ο εν διαστάσει σύζυγός της και με την απειλή μαχαιριού το ανάγκασε να επιβιβαστεί στο δικό του όχημα.

Ο 38χρονος ύποπτος ο οποίος είναι από την Ιορδανία σύμφωνα με την καταγγελία, αφού τον περιέφερε για δύο περίπου ώρες σε διάφορα μέρη στην Πάφο και Κάτω Πάφο, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει, τον κατέβασε τελικά κοντά στον χώρο από τον οποίο τον απήγαγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com ο λόγος που έγινε η καταγγελία μετά την πάροδο αρκετών ημερών αφού το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στις 20 του περασμένου μήνα είναι επειδή ο 38χρονος φαίνεται να συνεχίζει να παρενοχλεί και να απειλεί την 36χρονη εν διαστάσει συζυγό του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εν τω μεταξύ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 38χρονος από την Ιορδανία φέρεται να είχε απαγάγει πριν από μερικούς μήνες τον 12χρονο γιο του και να τον μετέφερε στην Ιορδανία χωρίς τη συγκατάθεση της μητέρας του.

Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και μόλις αυτός επέστρεψε στην Κύπρο μαζί με τον 12χρονο συνελήφθη. Η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου.

Αναμένεται έκδοση εντάλματος σύλληψής του 38χρονου για την απαγωγή και απειλή με μαχαίρι εναντίον του 31χρονου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ