21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΠΑΦΟΣ: 28χρονος “άνοιγε” αβέρτα αυτοκίνητα σε πάρκινγκ πολυκατοικίας – Τον τσάκωσε ένοικος

Γύρω στις 9.20 χθες βράδυ, ενώ 53χρονος βρισκόταν σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Πάφο, αντιλήφθηκε νεαρό άντρα να προσπαθεί να παραβιάσει πόρτα αυτοκίνητου που βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης.
Ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε τον 53χρονο τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ από έλεγχο που έγινε στο εν λόγο αυτοκίνητο [Ιδιοκτησία 33χρονου ένοικου], αυτό διαπιστώθηκε, ότι δεν υπέστη καμία ζημιά.
Από εξετάσεις που ακολούθησαν στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο, αφού δεν ανήκε σε κανέναν ένοικο της πολυκατοικίας. Από εξωτερικό έλεγχο που έγινε, φάνηκε, ότι εντός του αυτοκινήτου, υπήρχαν διάφορα οικοδομικά εργαλεία, τα οποία ένοικος της πολυκατοικίας αναγνώρισε ως περιουσία του, αφού αυτά είχαν κλαπεί από το αυτοκίνητό του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο στάθμευσης.
Λίγο αργότερα και ενώ τα μέλη της Αστυνομίας, βρίσκονταν στη σκηνή για διερεύνηση, εντόπισαν τον νεαρό ύποπτο, τον οποίον καταδίωξαν και ανέκοψαν σε κοντινή απόσταση.
Σε σωματικό έλεγχο που του έγινε, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένας σουγιάς με σταθερή λεπίδα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας. Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 28χρονο κάτοικο Πάφου.
Τόσο ο ύποπτος, όσο και το αυτοκίνητό του, μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου ο 28χρονος συνελήφθη εκ νέου με δικαστικό ένταλμα, ενώ εντός του οχήματος, ανευρέθηκε περιουσία που είχε κλαπεί προηγουμένως.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ