24.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

ΠΑΦΟΣ: 24χρονος και 20χρονος συνελήφθηκαν για ναρκωτικά και πλαστοπροσωπία

Στη σύλληψη δύο προσώπων  προχώρησε η Αστυνομία Πάφου, εναντίων των οποίων εξετάζονται τα αδικήματα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών και της πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του Ουλαμού Άμεσης  Επέμβασης στην οδό Αγίας Παρασκευής στην Πάφο ανέκοψαν για έλεγχο όχημα γύρω στις 23 :00 χθες το βράδυ στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά πρόσωπα.

Όταν ζητήθηκε από τα εν λόγω πρόσωπα να εξέλθουν από το αυτοκίνητο για έλεγχο, οι δύο επιβαίνοντες στο πίσω κάθισμα τράπηκαν σε φυγή.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως, όπως διαπιστώθηκε οδηγός ήταν 24χρονος και συνοδηγός 20χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε πλαστό δελτίο ταυτότητας και πλαστή άδεια οδηγού, τα οποία όπως ανέφερε, είχε αγοράσει από άγνωστο του πρόσωπο έναντι του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα απο μέλη της Υπηρεσίας Καραπολέμησης Ναρκωτικών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης βάρους μισού γραμμαρίου, επτά δισκία απαγορευμένης ουσίας και άλλα αντικείμενα.

Ο 24χρονος και ο 20χρονος συνελήφθηκαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όλα τα τεκμήρια παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Υ.ΚΑ.Ν και το ΤΑΕ Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ