21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΠΑΦΟΣ: 24χρονη υπάλληλος “έβαζε χέρι” στις εισπράξεις περιπτέρου – Τι άλλο όμως εντόπισε η Αστυνομία στην κατοχή της;

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ Πάφου από τον εργοδότη της, που είναι Διευθυντής και μέτοχος περιπτέρου, ότι μετά από έλεγχο που διενήργησε και με βάση το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, η υπάλληλος του απέσπασε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Εναντίον της υπαλλήλου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ακολούθως αυτή εντοπίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Στην κατοχή της, τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου εντόπισαν ποσότητα κρυστάλλινης ουσίας ομοιάζουσα με μεταμφεταμίνη, 3 γραμμαρίων περίπου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σήμερα η 24χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο διέταξε την προσωποκράτηση της για τρεις ημέρες.

Ανακρινόμενη η 24χρονη παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά τα κατείχε για δική της χρήση ενώ παραδέχτηκε και την υπόθεση της κλοπής. Στο Δικαστήριο προσήχθη για την υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ