18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΠΑΦΟΣ 2017: Το Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας “σε σύνδεση” με την Πάφο

Το πρόγραμμα National Theatre Live είναι ένα project του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου το οποίο έχει ως στόχο να δώσει στο παγκόσμιο κοινό θεατρόφιλων απεριόριστη πρόσβαση στις καλύτερες παραστάσεις του βρετανικού θεάτρου. Το National Theatre, γνωστό σε όλο τον κόσμο για τη δυναμική και πλούσια θεατρική σκηνή του, συνδυάζει την μακρά θεατρική παράδοση από την εποχή του Σαίξπηρ με νέες, πρωτοπόρες δημιουργίες.

Τα πρόσωπα πίσω από την ιδέα αυτή είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Νational Theatre, Nicholas Hytner, και του παραγωγού David Sabel, οι οποίοι θέλησαν να ξεπεράσουν τα όρια της παραδοσιακής θεατρικής εμπειρίας και να δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο βρετανικό θέατρο να ζήσει τη θεατρική εμπειρία ζωντανά.

Το πρόγραμμα National Theatre Live συνδέει δεκάδες χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιλεγμένες παραγωγές της παγκοσμίου εμβέλειας θεατρικής σκηνής του Λονδίνου. Σήμερα, οι παραγωγές του ΝΤ Live προβάλλονται σε περισσότερους από 1,100 επιλεγμένους κινηματογραφικούς, ή θεατρικούς χώρους σε όλο τον κόσμο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017 εντάσσεται στο δίκτυο προβολών του προγράμμα με αύλαια την παράσταση “Η Ακρόαση” με την εξαίρετη ηθοποιό Helen Mirren.

Είσοδος: 10ΕΥΡΩ & 7ΕΥΡΩ(μαθητές, συνταξιούχοι) – από τα γραφεία του Οργανισμού Πάφος2017

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ